Prevederi de proiectare seismica pentru sisteme de depozitare
Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density) Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density) Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density) Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density) Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density) Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density) Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density) Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density)

Sisteme mobile de depozitare paletizata (high-density)

Sistemul complet de rafturi se misca unitar pe sine metalice incastrate in pardoseala pentru a crea culoarul de acces – reprezinta un sistem de depozitare cu o densitate extrem de mare – peste 80%.

Acest sistem mobil de rafturi pentru paleti reprezinta solutia optima pentru a reduce costurile cu  cladirile noi sau de a utiliza mai eficient spatiul de depozitare existent. Sistemele de rafturi grele mobile sunt controlate electronic, ruleaza pe sine incastrate in podea si pot purta incarcari de pana la 24 tone la inaltime de pana la 12 metri. Cand se deschid culoarele individuale, senzorii de ultima generatie si optiunile de control variabile asigura usurinta de operare si siguranta maxima.

Un sistem de depozitare industriala are nevoie de trei calitati: acces rapid si facil la produse, utilizarea eficienta a spatiului si o rata rapida de intoarcere a investitiei.  Tinand cont de toate acestea, sistemul mobil este in primul rand potrivit pentru depozitele frigorifice.

Caracteristici:

  • utilizare maxima a spatiului orizontal - un singur culoar operational
  • economiseste pana la 40% din spatiul necesar sistemelor conventionale
  • mareste capacitatea de depozitare existenta cu pana la 80%
  • gradul mare de ocupare ajuta la reducerea costurilor curentului electric in depozitele frigorifice
  • acces 100% la paleti individuali
  • limiteaza necesitatea de a construi noi spatii de depozitare

Sisteme mobile de depozitare

© 2010-2018 BaibiaKind srl. Toate drepturile sunt rezervate.
web-design by Webprodesign