Prevederi de proiectare seismica pentru sisteme de depozitare
Sisteme de depozitare paletizata clasice Sisteme de depozitare paletizata clasice Sisteme de depozitare paletizata clasice Sisteme de depozitare paletizata clasice Sisteme de depozitare paletizata clasice

Sisteme de depozitare paletizata clasice

Versatil 100%, acest sistem de depozitare ofera acces imediat la fiecare palet cu marfa, este potrivit pentru toate tipurile de medii de depozitare – depozit de fabrica, depozit logistic sau depozitului unui magazin, nu necesita stivuitoare speciale, fiind cea mai folosita varianta de depozitare a paletilor.

Sistemul este disponibil intr-o varietate mare de combinatii legate de dimensiuni, capacitati de incarcare iar acoperirea reperelor utilizate la constructia rafturilor prin vopsire sau galvanizare asigura o durata de viata foarte mare chiar si in cele mai solicitante medii de utilizare.

Sistemele de depozitare clasice ofera atat un maximum de flexbilitate in aranjare cat si o instalare usoara si rapida. Departamentul nostru de ofertare lucreaza direct cu compania dumneavoastra iar managerii nostri de proiect se asigura ca toate cerintele dvs. sunt satisfacute.

Caracteristici:

  • capacitati de incarcare  de pana la 29 de tone pe modul si 5400kg. pe nivel
  • inaltimi de 9,9 metri pentru montanti dintr-o singura bucata sau pana la 40m, din mai multi montanti uniti
  • pas de 75mm pe inaltime pentru nivelurile de lonjeroane
  • fixare rapida si sigura a lonjeroanelor pe rama cu ajutorul a doua randuri de gheare de fixare si cu sigurante metalice pentru prevenirea dezgatarii accidentale
  • adancimi de raft de 600, 800, 1000, 1200mm sau adancime personalizata
  • lungimi de lonjeron de pana la 3600mm

 

Sisteme de depozitare paletizata clasice

© 2010-2018 BaibiaKind srl. Toate drepturile sunt rezervate.
web-design by Webprodesign