Prevederi de proiectare seismica pentru sisteme de depozitare
Sisteme de depozitare gravitationala Carton Flow Sisteme de depozitare gravitationala Carton Flow Sisteme de depozitare gravitationala Carton Flow Sisteme de depozitare gravitationala Carton Flow Sisteme de depozitare gravitationala Carton Flow

Sisteme de depozitare gravitationala Carton Flow

Sisteme de depozitare gravitationala Carton-Flow

Sistemul de depozitare Carton Flow este utilizat cu succes in depozitarea de tip „picking” – acolo unde etse neceara selectia produselor stocate; functioneaza pe principiul FIFO (First-in, First-out), avand nevoie de doua culoare: unul de incarcare si unul de descarcare.
Avantajul alegerii acestui sistem este fluxul continuu al activitatii de incarcare-descarcare. Este de obicei utilizat intre activitatile de productie si produs finit sau pregatire comenzi.
Este o solutie de depozitare dinamica, o solutie care creste viteza considerabil, calitatea și logistica internă in cadrul departamentelor de productie.

Unitățile de rafturi cu role sunt construite și livrate pentru a fi utilizate alături de liniile de asamblare, oferind manipularea și descărcarea eficientă a articolelor. Aceste rafturi sunt livrate cu șine înclinate, creând o soluție rapidă, ergonomică și eficientă din punct de vedere al prezentării optime a bunurilor pe fața de manipulare.

Noul concept de stație de tip picking a devenit o parte importantă a activității de asamblare și procesare a mașinilor datorită timpilor de selectare și reconfigurare reduși.

Avantajele sistemului Carton Flow
Carton Flow reprezintă o parte vitală a lanțului logistic pentru componente, în cadrul liniilor de asamblare și de conveioare. O stație este construită pe un raft livrat cu șine înclinate, cu role, folosite pentru a transporta componentele la stația de asamblare. Șinele cu role pot fi folosite și în hale drept parte a procesului logistic general. Încărcarea pe o parte și descărcarea pe partea opusă se fac conform cu principiile FIFO (Primul intrat – Primul ieșit).
Depozitarea în sisteme Carton Flow oferă organizare de înaltă densitate, dar în același timp reduce distanțele și timpii și față de manipulare. Sistemul Lean Production este complet eficient doar atunci când sunt create structuri potrivite pentru manipularea comenzilor și coordonarea de la capătul unui flux de lucru optimizat, cum este cazul Carton Flow.
Depozitarea activă este cuvântul cheie pentru sistemele de distribuție moderne, fiabile și eficiente din punct de vedere al costurilor. Carton Flow oferă un instrument de distribuție care asigură eficiență tehnologică și economică și se potrivește perfect în cadrul filozofiei Lean Manufacturing.

 

Caracteristici ale sistemului de depozitare Carton Flow

Caracteristici ale sistemului de depozitare Carton Flow

1. Sistem de etichetare frontala
Partea frontala este special conceputa si profilata pentru a putea fi etichetata

2. Polita frontala pentru manipulare pentru o selectarea optima a produselor

3. Adaptor pentru structurile existente pentru
Potrivit pentru orice tip de rama existenta, nivelurile se pot adapta in inaltime in pasi de 20mm sau 25mm.

4. Liniile de role
Role realizate din plastic de inalta calitate ajustabile in profilul liniilor de role in pasi de 5,5mm sau 7,5mm

5. Profile de ghidaj
Pentru separarea laterala (in adancime) a produselor de pe diferitele canale, ajustabile fara a fi necesara vreo scula

6. Clipsuri speciale pentru franare
Pentru a frana bunurile pe liniile de role; disponibile in diferite lungimi.

7. Suport pentru rame
Latimea modulelor sau adancimea lor sunt liber selecatbile datorita unui suport special pentru rame

8. Rama pentru role
Este structura cadru pe care se asaze liniile de role.

 

Structuri si aplicatii

Integrare facila in rafturile existente
Datorita unor profile speciale, ramele cu role se adapteaza usor la orice tip de raft. Dimensiunea ramei cu role se adapteaza la lungimea raftului existent. Ulterior se pot adauga niveluri pentru depozitarea paletilor in partea superior – in felul acesta viteza de alimentare a ramelor cu role este marita.

Integrare facila in rafturile existente

Incarcari
Design-ul sistemului de rafturi Carton-Flow realizat individual, in functie de necesitatile fiecarui client, folosind diferite grosimi de material si numar de lonjeroane. Pe ramele de role ale sistemelor de tip Carton-Flow se pot stoca produse cu greutatea unitara de pana la 40kg., maxim 2000kg. pe un singur nivel (rama), ramele avand in general dimensiunea de 2700x2500mm.

Incarcari

Asamblare si reglare
Ramele sistemului de rafturi de tip Carton-flow se asambleaza foarte usor si fara mare efort; se adapteaza in inaltime si adancime din cativa pasi simpli si se adapteaza usor la schimbarea dimensiunilor produselor. Pentru toate aceste adaptari si reglaje nu sunt necesare scule.

Asamblare si reglare

© 2010-2017 BaibiaKind srl. Toate drepturile sunt rezervate.
web-design by Webprodesign